Eilen viime tipalla valmistuneet!!! Pääsivät tänään uuteen kotiinsa. Kummityttöni täytti vuoden ja sai nämä lahjaksi. Mekko tehty Novitan Kotiväestä. Ohje on Suuren käsityölehden 5/2005 malli numero 4. Ohjeessa lankana oli Sandnes Mandarin Petit, joten muokkasin ohjetta Kotiväelle sopivaksi. Mekon koko 80cm, joten taitaa pikkuneidille mahtua vielä vähän aikaa, mutta olisi olut järkevämpää tehdä hieman suurempi, jäi vähän harmittamaan. Takki on vanhaa tuttua Novita Samos Lollipoppia, malli Novitan kevät 2006, malli 59 ilman huppua (joustinkaluksen tein hupun tilalle). Takki kokoa 86cm, joten mahtunee vielä pitkälle syksyyn.

531388.jpg

 

Vauvanhaalari valmistui kolmisen viikkoa sitten. On menossa tutun vauvalle syntymälahjaksi. Nyt vaan jännätään milloin syntyy, laskettu aika koittaa ensi viikolla. Ja kuten kuvasta huomaa, vetoketju puuttuu taas. No eipä ollut kovin suuri yllätys. Yritän pitää lupaukseni ja opetella vetskarin ompelun  ennen kesää. tai sitten en enää koskaan neulo mitään mihin pitäisi laittaa vetoketju!!! Niin varmaan joo... Tämä ihanuushaalari on "työttömien pajan" ompelimossa, että saan vetskarin tähän ajoissa kiinni. Lankoina Novitan Palma ja Samos. Ohjeen löytää Novita kevät 2007, malli 73.

531406.jpg

 

Tähän loppui tämän illan kirjoittelut ja kuvien laitot. Lisää kuvia löytyy, mutta ne ovat yläkerrassa, enkä uskalla sinne lähteä nyt koluamaan, kun mies nukkuu siellä.

Tällä hetkellä työn alla on Woolista valkoinen kietaisuneuletakki. Ihana tulee. Sivusaumat enää ompelematta ja nauhat kiinnittämättä. Eiköhän se huomenna valmistu. ja sitten uutta työtä kehiin...