Aloittelin äsken juuri vaihteeksi uutta työtä, siis neulomista. Uusimman Modan lyhyttä tytön jakkua ja HUOM kerrankin sinistä lankaa. Sinisestä tykkään kaikista maailman väreistä ihan älyttömän eniten (!!!) enkä ole paljoakaan sinistä lankaa neulonut, oikein milloinkaan. Ja tyttöjen vaatehyllyt kun on puolillaan vaaleanpunaista niin piristys se on yksikin sininen vaatekappale siellä. Lanka on merinovillaa, noita Huutonetistä ostettuja lankoja.

Se anopin huivi on niin työläs, ei mallin vaan langan suhteen, että siinä on pakko pitää breikki. Muuten sauhu nousee korvista. Saakoon sen sitten vasta joululahjaksi... Jaa, pitäisköhän noita joululahjoja alkaa jo miettimään, siis ihan vaan neulottuja lahjoja. Takaisin asiaan eli siihen anopin huiviin. Se lanka on niin "kiinniottavaa", että varsinkin purkaminen on hankalaa, kun joutuu sitä nyhtää irti. Mutta kuten sanottu niin se jää vähäksi aikaan taka-alalle. Ai joo, joku ihana ihminen selitteli kommenteissa sitä linkitystä, pakko koklata tähän. Se anoppihuivin malli on Ziinan neuleissa keväthuivi.

Jee, se toimii sittenkin!!! Kiitos sulle Aura neuvoista!!! Opinpahan tänään jotain uutta! Nyt soffalle neulomaan, en nimittäin ole neulonut moneen iltaan! Pitäisköhän mennä lekuriin??? Joo... öitä nyt.