Nyt on kyllä niin rento fiilis, kun sai monta päivää lötkötellä meren rannlaa sinisessä hirsimökissä ja vieläpä hyvässä seurassa!!! Mies ja lapset olivat kotosalla pärjänneet ihan kympin arvoisesti.

Mutta asiaan: mökillähän tietysti neulottiin!!! Tein tytön jakkuun toisen hihan valmiiksi, siitä ei nyt ole kuva näytille. Pingotin sen jakun kappaleet tänään vaahtomuovipatjaan. Saa nähä miten niiden käy, enpä ole ennen neuleita pingotellut!!!

Hip Hopista tein mökillä tytölle neuleen. Piti tulla isommalle, mutta onkin hiukan pieni, joten nuorempi prinsessa pääsi kuvaan. Neule kuvassa kiinni suurella hakaneulella, kun siinä ei vielä nappia ole. Eli siihen on tulossa vain yksi iso nappi ylös, on sitten vähän kuin paraatineule...Jos tuohon nyt kumpikaan meidän neideistä enää mahtuu, tuli tehtyä hieman liian kapea. MUTTA kerrankin sävelsin ihan itse, mökkikaveri hieman jelppasi, kun on niin näppärä. Tässäpä tämä nyt tulee

623383.jpg

 

Mökillä aloittelin myös ihania pitsisukkia. Sain ekan mökillä melkein valmiiksi asti, kotona sitten jatkettu.

623381.jpg

Taas kerran huono kuva... Apuuva, kello on kymmenen, nyt on juostava sohvalle jatkamaan näitä sukkia ja katsomaan Sinkkuelämää!!!!