Nyt se on valmis!!! Voi tuulettaa! Tein siis siitä Zitron Loftista laukun. Perjantai-iltana sain laukun neulottua. Mulla ei ollut mitään suunnitelmaa tai käsitystä mitä siitä tulee tai tuleeko yleensä mitään... Tein vaan mitä mieleen juolahti. Tällänen ihan simppeli siitä sitten tuli:

668429.jpg

Tohkeissani heitin sen heti koneeseen huovuttumaan. Pesin 40 asteessa, kuten langan myyjä neuvoi. Puolen yön aikaan viimein kone oli pessyt ja mie innokkaana katsomaan mitä siitä tuli... Eikä sille ollut käynyt mitään!!! Ei yhtään mitään. Ja tietysti malttamattomana heitin sitten laukun uudestaan koneeseen, 60 asteeseen tällä kertaa. Ja eikun sohvalle neulomaan ja odottelemaan. Puoli kahden aikaan yöllä kone viimein pysähtyi ja tällä kertaa laukku oli jo hiukan huopunut. (Seuravana aamuna kyllä kirosin itseäni ja tätä neulomisvimmaa, kun silmät kierossa heräsin tyttöjen kanssa seitsemän jälkeen...) Tänään sitten laitoin siihen kahvat, jotka olen kirpparilta löytänyt ja tässä lopputulos

668432.jpg

Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, koska ei mitään odotuksia laukun suhteen ollutkaan. Ja värit on niin ihanat! Seuraavaksi tahtoo tehdä Stitch 'n Bitch -kirjasta kengurulaukun, se on niiiiin ihana. Kirjan tilasin itselleni, ihastuin siihen täysin. Hahtuvatkin on tilauksen alla.

Satu H kyseli blogissaan jonkin aikaa sitten, että miten lankoja säilytätte. No jaa, nyt oli pakko kuvata toi mun leivinuunin päällä oleva hässäkkä, ei ole kaunista katseltaa... Siellä on kaikkea sekasin, tai muiden mielestä sekasin, itse tiedän tasan tarkkaan missä mikäkin sijaitsee... Uskokaa tai älkää...

668410.jpg

No, mutta kun tuo meillä asuva mies jaksaa usein muistutella tuosta kasasta niin ajatelinpa ostaa jonkinlaisen langansäilytyskorin. Ööö, niin ostinkin, mutta eihän sinne oikein mitään mahtunut, joten toi yllä oleva röykkiö ei kamalasti pienentynyt. Mutta suurin osa mun langoista asuu täällä:

668423.jpg

Ja taas on uusi Rosepipo puikoilla tai oikeestaan se on nyt sininen versio eli Bluebell. Alkuviikost käytin vanhempaa tyttöä neuvolassa ja samalla lupauduin neulomaan neuvolan tätsyn lapsenlapsille siniset pipot. Joten ei mun "Rosetauko" kauaa kestänyt. Valkoisen kietaisuneuletakin takin saunmat sain tällä viikolla ommeltua, eli nyt saa taputtaa. Vielä täytyy reunat huolitella virkkaamalla. Yhdet laukunkahvatkin löysin taas kirpparilta, ne on kyllä aika isot. Mutta jos ne tahtois vaikka ruskeaa Novitan Foxia kaverikseen... Tuntuu, että olisi niin kamalasti tekemistä, mutta aikaa ei tarpeeksi. Ja kello on taas ihan liikaa... Joten öitä.