Jenga-takki siis valmiina, tosin ilman nappeja. Siihen tulee vain kaksi nappia tuohon ylös. Lanka siis Novitan Jenga, malli 56 Novitan syksy 2006 -lehdestä, kasin puikot. Mie tykästyin tähän lankaa vaikka aika useat sitä ovat moittineetkin. Sitä oli helppo neuloa vaikka yleensä en näin paksuista langoista tykkää. Tahdon ainakin pipon tästä vielä.

747513.jpg 

EDIT// Ohjeessa langankulutus oli m-kokoon 550g, mutta tähän meni noin vajaa 500g.

Aloitin eilen illalla ja sain myös valmiiksi Calorimetryn. Olipa kiva saada nopeasti jotain valmiiksi asti. Tästäkin vielä nappi puuttuu. Itselläni on vain muutama nappi, joten taidan turvautua äitini nappilaatikkoon... Lankana tässä Seitsemän veljestä raita ja Phildar Merinos.

747521.jpg

Sitten tässä minulle tuleva kengurukassi, ennen huovutusta. Nyt se kuivumussa. Ja ihan innolla odottelen, että pääsen sitä käyttämään, minusta siitä tuli ihana, vaikka itse kehunkin. Virkkasin Zitron Loftin jämäkerästä tuon kukan. Siitäkin tuli aika nätti. Huomatkaa myös miten kivasti sattui, että väri vaihtuu tasan tarkkaan joka terälehtikierroksella. Että olipa kiva sattuma!!!

747518.jpg

Vielä erillinen kuva kukasta, se ansaitsee sen. Ja samalla tää lähtee lankakoria penkomaan...

747519.jpg