Huh, kerkesikö kukaan huomata miten sekava mun blogi oli??? Melkein meinasi paniikki iskeä... Laitoin Vuodatuksen ylläpidolle viestiä ja tilanne korjaantui pohjaa vaihtamalla, tämä pohja Kikiltä. Vanhan pohjan taustakuva oli poistettu Photobucketista, se aiheutti sekamelskan. Mutta nyt homma hallinnassa.

Olen minä neulonutkin vaikka blogi on pysynyt hiljaisena. Ja viikonloppuna päättelin ison kasan tekeleitä. Miksihän se on aina niin vaikeeta... Vielä jäi päättelykasaan ainakin kolme villapukua ja jotain muuta pientä. Jokohan oppisin päättelemään neulomukset heti ettei niitä kerääntyisi joka paikkaan... Ehkä jonain päivänä.

Tänään olisi Korian neuletapaaminen, mutta meillä on lasten jumppa, sattuvat aina päällekäin. Ensi viikolla yritän päästä Kotkan tapaamiseen. Viime kuussa unohdin sen tykkänään, nyt se on kalenterissa muistuttamassa.

Lankaakin on taas ilmestynyt vaatekaapin hyllyille pussikaupalla. Vaikka moneen kertaan olen itseäni muistuttanut etten ennen huhtikuun Tallinnan reissua osta lankaa. Niinpä niin.

Nyt täytyy laittaa välipalaa, että lapset (ja äiti) jaksavat jumpata.