Mies lähti tänään töiden jälkeen käymään Kouvolan Anttilassa, meni ostamaan tytöille uima-allasta. ONNEKSI soitti ja ONNEKSI tajusin  heti, että lankaahan tarvii tuoda... Aika hyvin osasi tuoda nuo Tennesseet ja puikotkin. Noista langoistahan tulee tytsille kesäpipot, ohje Ullan sivuilla. Siis täällä: Rosepipo, ihana!!! Jos oikein innostun tuosta mallista niin sitten noita saa varmaan kummitytön lisäksi aika moni muukin tuttu lapsi... Noi 8mm puikot on tarjotettu Jenga-langalle. Vielä taistelen kahden ohjeen välillä, että kumman väsään.

627967.jpg

 

Tässä vielä kuva uima-altaasta. Vanhempi neiti ei kirjaimellisesti pysynyt housuissaan vaan vaatteet nurkkaan ja uikkarit päälle, kiuvaharjoittelua siis. Loppuviikosta taitaa alkaa taas hellettä pukkaamaan, joten sitten viimenään viritetään tää takapihalle. Onkin niin suuri, että mahtuu koko perhe. Ja kunnon korkeat reunat. Mietin jo, että siellähän varmaan vois neuloa, kun nojailis tuohon reunaan. Kun ei sinne vettäkään passaa paljoa laittaa, kun tytöt on aika pieniä uimareita vielä... No, mutta uintihaaveissa matkaan nyt tekemään sitä itteään eli neulomaan pitsisukat loppuun.

627969.jpg

P.S. Mikä siinä on , kun saa uusia lankoja niin niitä ei millään raaski laittaa minnekään kaappiin, ym. pois näkösältä. Nuokin ovat tuossa keittiön pöydällä majailleet iltapäivästä saakka... Ja koko ajan tekee mieli niitä hiplata. Äh, nyt loppuu tämä löpinä tähän.