Tyttöjen toppeja valmistui vapun tienoilla kolmin kappalein, tänään sain ne vihdoin pääteltyä. Mallia otin Novitan kesälehden aikuisen topista, nämä ovat suurinpiirtein kokoa 86cm. Tulikin just jämptin kokosia vaikka ensin hiukka epäilin... Yleensä neulon ohjeiden mukaan,  mutta tämä säveltäminen onkin aika jännittävää. Tässä ensin vihreä toppi, Novitan Lilya, lankat sain tässä keväällä Novita klubilaisten kesälankavaihdossa. Oikein mukavaa lankaa, helppo neuloa ja värikin on kiva. Varsinkin tämä mallina ollut tytär ihastui tähän vihreään.

574638.jpg 

Ja lisää toppea, lanka Novitan Jasmin, ei niin mukavaa neuloa. En vaan tykännyt, säikeet erottuu toisistaan ja puikko menee niiden väliin. Onneksi oli näin nopeita töitä niin ei hermot mennyt moneenkaan kertaan...!!!

 

574639.jpg

 

Tällä hetkellä puikoilla anopille pitsihuivi. Piti tehdä äitienpäivälahjaksi, mutta tuskin valmistunee siihen mennessä. Varsinkin, kun istun nämä parhaimmat neulomisajat täällä koneella. Mutta saapi sitten anoppi tuon muuna juhlapäivänä tai sitten saa sen ihan muuten vaan. Tästä langasta ei ole hajuakaan, että mitä lie, on Huutonetistä ostettua. Ja malli löysin Ziinan neuleista. äh, en osaa tähän linkittää sitä, ehkä senkin jonain päivänä opin... Mutta kuva tässä

 

574640.jpg

 

ja lähempää

574641.jpg

 

Niistä langoista puheenollen... Alkoi iskeä paniikki, kun omat lankavrastoto alkoivat hälyyttävästi huveta, joten ostinpa Huutonetin kautta 4kg lankaa. Kaikenlaista kivaa sieltä löytyikin... Nämä kotiuvat meille viime viikolla. Tervetuloa uuteen kotiin!

574631.jpg

 

Talvella tekemäni huivi, suurin virkattu työni koskaan. Olen siis vasta hiljattain lämmenyt virkkaamiselle. Lanka Novitan Nalle Colori ja ohje Novitan talvi 2005, malli 23. Itsellä ei ole oikein käyttöä tälle, mutta piti tehdä, kun oli minusta niiiiiin kivannäköinen.

574627.jpg

Lähikuvaa mallista

574628.jpg