Tänäänhän siis oli KIP-päivä. Minä myös ekaa kertaa menossa mukava. Kotkassa KIPpailtiin 13 naisen voimin. Huh hellettä, eli lämpöä riitti. Onneksi jossain vaiheessa aurinko häipyi kauppakeskuksen taakse ja tuulikin hieman helpotti oloa. Oikein kiva oli nähdä kaikkia livenä, tahtoo ottaa uusiksi. Suurkiitos ja kumarrus Arjalle, joka organisoi Kotkan KIPin. Muutama kuva tässä meidän porukasta:

647673.jpg

647669.jpg

647671.jpg

Niin, tulihan sitä tuotua hiukan tuliaisiakin, itselle... Ette varmaan arvaa mitä... No lankaa... Malibusta tulee mulle toppi, Tennesseestä (yllätys, yllätys) Rose-pipo, Cocoksesta päähuivi itselle ja Loftista (ihanan väristä!!!) varmaan laukkua pukkaa ja siihen sitten noi kahvat. Kävin ennen KIPpiä vaateostoksillakin, että eipä ihan halpa reissu ollut...

647674.jpg

Ai joo, jotain valmistakin ois... Keltainen Rose-pipo, vanhemmalle tytölle tällä kertaa. KIPissä neuloin taas tälläistä samanlaista pipoa, tällä kertaa tulee kummitytölle. Ja tilauksessa olis vielä siskon tytöille Roset. Mutta ei ole vielä kyllästymistä niiden tekemiseen tullut. Niin ja mieskin kuulema tahtoo sellasen, vihreän. Saa nähdä teenkö hälle... Olen tässä monta päivää yrittänyt etsiä inspistä keskeneräisten töiden tekemiseen, mutta se inspis on totaalisesti kadonnut. Eihän noissa olisi kuin sauman ompelua, mutta kun en yhtään siitä tykkää. Nukku-Matti taitaa kutsua, joten öitä!

647668.jpg