Nyt on sitten hahtuvaa. Kastsokaa vaikka, eikö olekin ihania, oikein syötävännäköisiä??? Niitä on nyt hiplattu oikein kunnolla. Huomenna olisi tarkoitus alkaa tehdä lilasta kengurukassia, jonka ohje on Stitch n'  bitch kirjassa. Vähän pelottaa, että saako sitä helposti neulottua vaiko hajoaako käsiin... Nämä on siis tilattu Pirtin kehräämöstä. Palvelu oikein nopeaaa: tiistai-iltana tilasin ja perjantaina olivat jo postissa haettavana! Wau, suosittelen lämpimästä tätä firmaa. Arjahan mua neuvoi tilaamaan tuolta. Ensin tilasin Pikku Punatulkusta parisen viikkoa sitten, mutta sieltä päin ei ole kuulunut mitään... Saa nähdä tulevatko ikinä vai eivät. Huonosti kävi myös sen Stitch n' bitch kirjan kanssa, jonka tilasin ja maksoin jo aikaa sitten. Loppujen lopuksi sain kyselyjen jälkeen vastauksen, että kirja on päässyt loppumaan heiltä, eivätkä tiedä milloin saavat lisää, joten peruin sen tilauksen. Huomenna haen kirjastosta samaisen kirjan lainaan, on varattuna mulle sieltä. Mutta pitemmittä puheitta, tässä tulevat hahtuvat:

720966.jpg

Tällä viikolla olen neulonut tosi vähän. On ollut kaikenlaista naisten syömisreissua ja saunailtaa. Tänäänkin oli siskon tytön nimijuhlat. Jos ensi viikolla saisi enemmän aikaiseksi puikkojen kanssa... Kolme Rosepipoakin pitäisi tehdä, mutta saavat vielä odotella kunnes olen saanut noita hahtuvia tehtyä.

Niin ja TIISTAINA NEULOTAAN KOTKAN PASAATISSA, lisää infoa Arjan blogissa. Itse en valitettavasti pääse tulemaan, toivottavasti elokuussa onnistuu paremmin.