Käytiin illalla koko perheen voimin metsässä. Minä keräsin korin täyteen kanervaa.

775976.jpg

Näistä olisi tarkoitus huomenna väsätä kranssi, joka menee kaverille uuteen kotiin lahjaksi. Idean nappasin Tiinan blogista. Toivottavasti saan tehtyä yhtä kauniin! Toivossa on hyvä elää.

Neulerintamalle kuuluu hyvää ja huonoa... Foxi-piposta täytyy purkaa kavennukset ja tehdä pipolle pari senttiä lisää mittaa. Siskon pienelle tytölle tein eilen illalla pipoa, mutta siitä tulikin loppuen lopuksi pipo nukelle... Ehkä viimein tajusin, että puolinukuksissa ei kannata yrittää lukea ohjetta, ei siitä mitään tule. Huomenna parempi selvitys tuosta, mutta otti kyllä eilen illalla(no joo yötähän se taisi olla) kupoliin ja pahasti.

Tänään sitten aloitin Malibusta kaarroke topin. (Päivällä oli niin ihana viileä tuuli, että oli mukava pihalla virkata.) Siihen virkataan se yläosa ja neulotaan alaosa. Mie en ole kamalasti virkkausta harrastellut, mutta tuon virkkaus meni aika hyvin. Malibua on kiva koukutella. Niin, kunhan ensin sain alun menemään, varmaan kolmeen kertaan aloitin ja purkasin ekan kerroksen, aina oli ketjusilmukoita liikaa tai liian vähän. Tai jotain muuta vialla... Mutta sellasta tää mun neulominen / virkkaus on, kädet kulkee nopeampaa kuin pää niin aina sattuu ja tapahtuu. Mieskin mulle talvella sanoi, että miten saat mitään valmiiksi, kun aina kun hän tulee olkkariin niin sie purat jotain...!

Ruokaostosreissulta tarttui mukaan ruoan lisäksi nelosen sukkapuikot, Vilijonkka-muumimuki ja illaksi yksi ihana siideri! Joten taidankin tästä siirtyä suihkun kautta sohvalle nauttimaan kylmästä juomasta ja langoista!